"Onze Willem" uut Wolfersdiek !

Willem van Dam schreef colomns in de PZC én hij woont in Wolphaartsdijk. Door die colomns te lezen lijkt het net of je hem kent want ja, hij komt van 't durp en komt in dezelfde dorpswinkel. Gisteren is een boek uitgekomen met de beste 227 colomns (2007-2022) 

                                            Mevrouw Van Dam & ik

Dinsdag 1 nov was ik bij de prijsuitreiking van De Zeeuwse Boekenprijs daar zag ik Matty Verkamman uit Kats van Kick Uitgevers, hij kocht afgelopen zomer een boek bij De Boekenwurm en dat boek heb ik op de fiets bezorgd, ik schreef er nog een stukje over. (juli 2022)

Prompt kreeg ik een mail over het nieuw verschenen boek van Willem, maar De Boekenwurm koopt geen nieuwe boeken in, Matty Verkamman bood ze me aan in consignatie, hij zou me t.z.t. wel een stapeltje bezorgen........

                                        Het stapeltje boeken is gearriveerd !

       Over de reis van dat stapeltje boeken zou ik een stukje kunnen schrijven maar daar is                                                                      Willem van Dam beter in.

 

               desalniettemin vanaf heden, nieuw te koop bij De Boekenwurm:

                                     Mevrouw Van Dam & ik

                                         isbn 9789491555626

                                                prijs: 19,95

            (kan eventueel bezorgd worden in Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge e.o.)

Bestellen kan via de mail of via deze website.

Met dank aan: Rinus Spruit, Matty Verkamman, Kick Uitgevers, Willem & Margriet van Dam, Boon's Dagmarkt, Jeanine en Jos voor de koeriersdiensten.